Specialerbjudande på kontorspapper

Köp minst 240 paket Xerox® Premier papper 80gsm och få en dokumentförstörare från Fellowes utan extra kostnad!

Premier är ett mångsidigt papper med allt från lägre ytvikter för postutskick till högre ytvikter för rapporter och andra viktiga dokument – eller hålade papper för att underlätta arkivering. Utbudet är så omfattande att du i princip inte behöver ett annat papper. Passar till svartvita kopiatorer, bläckstråleskrivare och laserskrivare.

Finns i följande ytvikter:
80, 90 & 100 gsm.
Miljömärkningar:

EU Eco Label, ECF, ISO9706 och Green Star.

Vid köp av minst 240 paket Xerox® Premier papper 80gsm (art.nr 1101774), får du en dokumentförstörare från Fellows utan extra kostnad!* 

Fellowes P25-S är en kompakt dokumentförstörare med remsskärning som passar perfekt för privat bruk eller hemmakontoret. Den kan strimla fem ark åt gången i remsskurna bitar på 7 mm och har en smart utdragbar pappersuppsamlare för enkel tömning.

Skydda dig från identitetsbedrägerier – något både privatpersoner och företag riskerar då vi hanterar många konton eller dokument med konfidentiell information dagligen.

fellows

Beställer gör du antingen direkt via vår DocuShop.se eller via din dedikerade säljare hos oss. Välkommen!

* Erbjudandet är begränsat till 5 stycken dokumentförstörare per kund och gäller så långt lagret räcker, senast t.o.m. 30 november 2016