DocuWare söker Installationstekniker

Gillar du att vara en frontfigur och är samtidigt teknisk och It-kunnig
– samt brinner för att skapa en god kundupplevelse?

Du kommer att vara en viktig del i hela leverans- och installationsprocessen. Du kommer även ha en viktig roll som representant för DocuWare mot våra slutkunder.

Arbetet kräver B-körkort.

Du kommer att förbereda alla installationer på vårt lager i Mölndal och merparten av installationerna är inom en 6 mils radie från vårt huvudkontor. Transport till kund görs i en av våra lätta lastbilar(B-körkort). I samband med installation kan det krävas att installera programvara på antingen kundens nätverk eller utrustningen vilket gör att vissa kunskaper inom IT är ett grundläggande krav. Ibland kan även en del av utrustningen behöva justeras före och/eller efter transporten vilket gör att erfarenhet som tekniker i Print-branschen är ett plus.

Tjänsten kräver stor noggrannhet. Dels i arbetet att förbereda tidigare använda maskiner men även montering av nya produkter som byggs ihop och konfigureras på vårt lager i Mölndal. Noggrannhet i planering mot kund är en viktig del.

Lageransvar ingår även i rollen.

Är du rätt person?

Hör av dig till:

Tommy Olofsson
tommy.olofsson@docuware.se
0736-33 80 08

 


DocuWare har levererat innovativa produkter och lösningar sedan 1998. Vår vision är att inom vårt geografiska område vara den naturliga leverantören av produkter och tjänster inom kontor, dokumenthantering och professionell digital tryckning.

Det uppnår vi genom att erbjuda riktigt bra produkter och tjänster och kombinerar det med engagemang och ett genuint intresse för att alltid leverera anpassade produkter med rätt kvalitet, till rätt pris, till alla våra kunder.

DocuWare är en stolt Xerox Premier Partner. Det betyder att vi är certifierade experter på Xerox produkter och erbjuder våra kunder ett komplett utbud av kontorsmaskiner, produktionsmaskiner, mjukvaror och tjänster. Xerox är den enda aktören på marknaden som har ett brett sortiment inom alla marknadssegment och är den i särklass största aktören inom professionell digital tryckning. Detta innebär att Xerox har driftsäkra och högkvalitativa maskiner med mycket hög produktivitet.