DocuWare

Vi har levererat innovativa produkter och lösningar sedan 1998. Vår vision är att inom vårt geografiska område vara den naturliga leverantören av produkter och tjänster inom kontor, dokumenthantering och professionell digital tryckning.

Det uppnår vi genom att erbjuda riktigt bra produkter och tjänster och kombinerar det med engagemang och ett genuint intresse för att alltid leverera anpassade produkter med rätt kvalitet, till rätt pris, till alla våra kunder.

DocuWare är en stolt Xerox Premier Partner. Det betyder att vi är certifierade experter på Xerox produkter och erbjuder våra kunder ett komplett utbud av kontorsmaskiner, produktionsmaskiner, mjukvaror och tjänster. Xerox är den enda aktören på marknaden som har ett brett sortiment inom alla marknadssegment och är den i särklass största aktören inom professionell digital tryckning. Detta innebär att Xerox har driftsäkra och högkvalitativa maskiner med mycket hög produktivitet.

Minst lika stolta är vi över vår DocuShopHär har vi över 150 000 kontorsartiklar och du beställer enkelt bland annat toner, papper, kaffe, möbler, datorer och avancerat specialmaterial. Dessutom hittar du skrivare, datorer, mjukvaror, kameror och mängder med tillbehör.

Vi strävar alltid efter att förebygga onödig miljöpåverkan och att skapa ett högre resursutnyttjande med större miljöhänsyn. Detta gäller både i vår egen dagliga verksamhet likaväl som för de produkter och lösningar vi levererar till våra kunder.