ConnectKey

Med ConnectKey kan du göra mycket mer än bara skriva ut, skanna, faxa och kopiera. Du kan skriva ut nästan var som helst med mobila utskriftsfunktioner. Dessutom kan dokument skannas direkt till molntjänster som Google Drive, Evernote och Microsoft Office 365 för lagring och samarbete.

Du kan utforma enkla program och integrera dem i multifunktionsskrivaren med hjälp av lättanvända verktyg. Ett försäkringsbolag kan till exempel lägga in en funktion i enheten som gör att de kan skanna ersättningsanspråk direkt till sitt betalningssystem med en enkel knapptryckning.

IT-ansvariga kan enkelt hantera ConnectKey-skrivarna och göra program mer tillgängliga för personalen – direkt från enhetens pekskärm. ConnectKey har också ett gemensamt gränssnitt för flera enheter – vilket gör dem enkla att använda.

Och med ConnectKey-multifunktionsskrivare hålls dina data säkra och skyddade från skadlig programvara med säkerhetslösningar från McAfee.

ConnectKey-multifunktionsskrivare anpassas till ditt arbetssätt – på resande fot, virtuellt och via molnet – så att du kan koncentrera dig på det som är viktigt: din faktiska verksamhet.

Läs mer om ConnectKey