Vad tycker våra kunder?

 
 
jean_cleanpipe.jpg
cleanpipe.png

Jean Raymond, CFO

I samband med utvärdering av befintlig verksamhetsstruktur kring IT-relaterade frågor kom vi i kontakt med DocuWare. DocuWare tog fram dels en omfattande och detaljerad nulägesbeskrivning dels förslag och idéer kring framtida IT-miljö. Vi blev varse om ett antal angelägna brister som åtgärdades med DocuWares bistånd samt gick vidare med implementation av ny IT-struktur både omfattande service, tjänster och infrastruktur. DocuWare har uppvisat stort engagemang både i genomförande och servicenivå. Vi har även etablerat en struktur där DocuWare är ”vår” IT-avdelning med inblandning i projekt som kunskapskälla och kvalitetssäkring utöver dagliga, löpande IT-ärenden.

ronnie.jpg
promas.png

RONNIE PERSSON, VD

Sedan tidigare har vi DocuWare som IT-leverantör på våra kontor i Göteborg och Lund men i Stockholm hade vi en annan IT-partner. Det fungerar mycket bra i Göteborg med hög närvaro och snabba och kvalitativa åtgärder när det behövs. DocuWare känns familjärt och det finns ett genuint intresse av att vi skall vara fortsatt nöjda - då var valet enkelt, vi väljer Docuware som IT-leverantör för hela Promas.

Feature 3

Vivamus a ante congue, porta nunc nec, hendrerit turpis. Phasellus sodales massa malesuada tellus fringilla, nec bibendum tellus blandit. Aliquam bibendum, turpis eu mattis iaculis, ex lorem mollis sem, ut sollicitudin risus orci quis tellus.